Често задавани въпроси

Къде се произвеждат вашите продукти?

Нашите бутилки се смесват умело от доверен партньор в България, Европа. Преди това работихме повече от една година, за да проектираме нашите формули и да подобрим качеството на нашите продукти.

 

Какво съдържа вашата формула за тоалетния спрей?

Използваме смес от масла, които създават бариера върху водата в тоалетната чиния. Няма парабени или агресивни химикали. Ние използваме най-добрите етерични и ароматни масла от Европа.

 

Мога ли да използвам тоалетен спрей за ръце и обратно?

За съжаление не. Нашият спрей за освежаване на ръце е неефективен като спрей за тоалетна, тъй като не съдържа сместа от масла за създаване на бариера за спиране на миризми. Този продукт е предимно за ръце и крака, но може да се използва и като ароматизатор и освежител за текстилни повърхности. Съдържа 70 % алкохол.

Нашето ароматизиращо масло за тоалетна има маслена консистенция спрямо спрей за ръце и тъй като е мазен разтвор, той може да остави мазни остатъци, ако се използва като освежител за ръце.

 

Био или натурални са вашите продукти?

Нашите продукти са съставени от 100% естествени етерични масла и 99% съставки от естествен произход. Използваме естествен стабилизатор, който не е 100% естествен, но е безопасен за цялото семейство. Можете да намерите тази съставка в повечето натурални почистващи течности.

 

Има ли срок на годност спрей за освежаване на ръце и тоалетно освежително масло?

Ароматите могат да загубят леко своята сила след 36 месеца.

 

Вредни ли са вашите спрейове за околната среда?

Това е добър въпрос! Нашите продукти нямат вредно въздействие върху околната среда и много ниско съдържание на мента и лимон, които засягат водните организми.

 

Безопасно ли е тоалетното освежително масло за моята тоалетна, септична яма и водопроводна система?

Не се безпокой! Нашата естествена формула е биоразградима. Тоалетното освежително масло няма да остави остатъци в тоалетната чиния. То е направено от етерични масла и други естествени съединения и тоалетната ви може дори да ви благодари.

 

Мога ли да използвам спрей за освежаване на ръцете за постелките на вашите кучета и котки?

Борбата с миризмите на вашите домашни любимци е много реална и може да пробвате спрея за ръце върху техните постелки. Въпреки това, поради чувствителността към цитрусови плодове при котките, ние препоръчваме НЕ пръскайте нашия спрей за освежители за ръце в кутията за отпадъци на вашата котка. Това може да ги възпре от използването му.

 

 

Често задавани въпроси за доставката

 

Как мога да поръчам от вас?

Можете да направите поръчка чрез нашите:

След като получи поръчка, потребителят получава имейл за потвърждение.

 

Колко струва доставката?

Безплатна доставка при поръчки над 60.00 лева. 

 

Изпращате ли извън Европа?

Поради COVID-19 не изпращаме междуконтинентално.

 

Ами ако поръчката ми е повредена при транспортиране?

Това не е проблем. Ние ще ви върнем парите и така или иначе можете да запазите продукта.

 

Ами ако не харесам вашия продукт или аромат?

Смятаме, че ще ви хареса, но в случай, че не ви допада, отново ще ви върнем парите и можете да запазите продукта. Ще платите само за доставката. Моля, имайте предвид, че това важи само за първа поръчка, до 40 лева. 

 

Каква е вашата политика за възстановяване на суми за поръчки над 40 лева?

Имате 30 календарни дни, за да върнете артикул за пълно възстановяване на сумата от датата, на която сте го получили. За да отговаряте на условията за възстановяване, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Вашият артикул трябва да бъде в оригиналната опаковка. След като получим вашия артикул, ние ще го проверим и ще ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Ние незабавно ще ви уведомим за състоянието на възстановяването на сумата след проверка на артикула. Ако възстановяването на сумата бъде одобрено, ние ще започнем възстановяване на сумата по кредитната ви карта (или оригиналния начин на плащане).

Вие носите отговорност за плащането на вашите собствени транспортни разходи за връщане на вашия артикул.

 

Откъде доставяте?

Всички поръчки се изпращат до вас от различни складове в Европа. Ние изпращаме в рамките на 48 часа, за да сме сигурни, че ще получите бутилките си възможно най -бързо.

Транзитните часове са:

България: 2 работни дни.

Европа: до 10 работни дни.

 

Моята поръчка сигурна ли е?

Поверителността е от голямо значение за нас. Нашият сайт за пазаруване се управляват от ECommerce. Той осигурява надежден и сигурен начин за пазаруване. Данните за кредитните карти и поръчки са криптирани и защитени.