Историята на продукта “Hygge Fresh Hands”

Тук ще ви разкажем за пътя от идеята до реализацията на един от нашите продукти: ароматизиращ спрей за ръцете.

Разбира се, в началото беше идеята. Идеята е да създадем продукт, с който след впръскване и разтриване на ръцете, не само да дезинфекцира със 70% алкохол, но и да остава дълготраен аромат, който да остане поне час-два след това.

Веси експериментира с много и най-различни варианти, но се спря на това, което днес намирате под марката “Hygge Fresh Hands”. За да стигнем до него минахме пред поне двадесет-тридесет различни формули. Освен нас самите, приятели и роднини щат-не щат бяха тестери на различните разтвори.

След като се спряхме на два-три варианта, нашите партньори, които осигуряват производството ни, ни направиха индустриалната версия на продукта в мини-количества, за да можем да го изпробваме така, както той стига до вас. Може би единственото, което все още не бяхме избрали в този момент, бяха шишенцата, в които свежестта щеше да стига до вас.

Изборът на шишенца не беше лесен. Искахме да са едновременно максимално щадящи за природата, но и удобни за използване, както и с прекрасен външен вид. Нашите партньори отново ни бяха много полезни тук. Шишенцето, което избрахме, е от напълно рециклируем материал. То е непрозрачно, за да запази максимално трайността на свежестта в него. Това е причината трайността на етеричните масла в продукта да е три години от датата на производството, за да сме сигурни, че продукта ни ще е в перфектно състояние, докато го използвате.

Дотук бяха стъпките, които ни бяха необходими, за да създадем продукта. Следваше нещо доста по-трудно, но и също така важно: безопасността на нашия продукт.

Безопасността на продукта за хората, както и за природата, се сертифицира от официални лаборатории, които изследват готовия продукт, формулата му, съставките му и техните краткосрочни и дългосрочни ефекти. Хубавото е, а и малко неочаквано за нас, е това че лабораторията беше изключително кооперативна. Хората там искаха да ни помогнат, за да осигурим безопасен продукт. И ние го направихме. Сега сме спокойни, че предлагаме продукт, който не вреди нито на нас, нито на природата около нас. Нито краткосрочно, нито дългосрочно. И за да завършим, бихме искали да помолим вас – нашите клиенти – да ни помогнете. Рециклирайте нашето шишенце така, както рециклирате стандартната пластмаса. А ние обещаваме, когато пораснем още малко, да предложим пълнител, който още повече ще помогне да опазваме повече.

Имайки цялата документация и уверение, че продуктът е готов, ние трябваше да преминем и през редица европейски процедури за регистрация на продуктите. След като приключи и това, бяхме готови да реализираме първата ни партида.

Това, накратко, е нашият път от идеята до първото официално произведено шишенце. Усещането да държиш твой продукт, нещо, което си създал само от една идея, е невероятно. Каним ви да се присъедините към нас и да споделите свежестта и удоволствието от използването му.

Да бъдем Хюге.