Нашите ценности

Те са много лесни. От натурални съставки до поддържане на природосъобразна среда, ние имаме шест основни философии, които да бъдем в хармония всеки ден.

 

Натурално

Нашите 100 % натурални етерични масла и спрейове като естествени ароматизатори

 

Етика

Ние влагаме огромно количество любов и грижа във всеки продукт, който правим, и за нас е важно да работим с доставчици, които правят същото.

 

Рециклируеми материали

Ако не можем да направим всичко без излишни опаковки, тогава следващата цел е да гарантираме, че тези продукти използват най-доброто минимално въздействие, рециклирани или повторно използвани материали. Мислим за околната среда и как можем да премахнем пластмасата за еднократна употреба. Ние използваме 100% рециклирани пластмасови бутилки за ароматизиращото масло и спрей.

 

Екологични

Hygge Essence винаги ще се стреми да запази като цяло използването на световните ресурси. Ние се стремим да намалим и сведем до минимум нашето въздействие с политики, които отговарят на нуждите на променяща се и постоянно развиваща се природна защита в света. Ние разработваме продукти без вредни химикали, които спират миризмите.

 

Винаги свежи

Ние се стремим да имаме иновативна и ефективна гама продукти, произведени основно в България, използващи свежи съставки. Да премахнем използването на синтетични консерванти. Създадохме свежи аромати за употреба.

 

Честни бизнес отношения с нашите доставчици

Вярваме, че честната търговия е търговско партньорство, основано на диалог, прозрачност и уважение, което се стреми към по-голяма справедливост в международната търговия, като участва активно в подкрепа на производителите, повишаване на осведомеността и кампания за промени в правилата и практиките на  международна търговия.

Запазване на качеството на продуктите, основните ценности, удовлетвореността на клиентите и реализиране на печалба от еднакво значение.

Балансираният пазарен бизнес на Hygge Essence винаги ще се опитва да намери печалба, като същевременно поддържа основните ценности.

 

Обратна връзка

Ние сме група на приятели! Имате ли идея за нов аромат? Имате ли някакви предложения и препоръки? Вашето мнение е важно за нас!