Правила и условия

Добре дошли в hyggebg.com – прекрасният свят на Hygge Essence!

 

Този уебсайт се управлява от дигитална агенция Seomax заедно с Хюге България ООД. Когато използвате този сайт и/или поръчвате продукти от него, вие се съгласявате с тези условия и по -долу всяко позоваване на „ние“, „нас“ или „нашето“ се отнася до Хюге България ООД.

 

Надяваме се, че ще харесате нашия сайт. Работим денонощно, за да гарантираме, че това е възможно за нашите клиенти. Понякога нещата могат да се объркат, но веднага започваме да ги поправяме, така че ако забележите някакви грешки, моля, изпратете ни имейл на contact@hyggebg.com възможно най -скоро. Можете също да ни се обадите на +359 88 577 6499.

 

Тъй като всички наши продукти са свежи и съдържат натурални съставки, всяка партида може да изглежда малко по-различно. Това означава, че въпреки усилията ни да възпроизведем цветовете възможно най-близо на нашия уебсайт, продуктът, който получавате, може да е малко по-различен на външен вид от изображението на екрана ви. Цветовете също могат да изглеждат различно на различни монитори.

 

ПОРЪЧКИ

Преди да направите поръчка, ще трябва да се регистрирате и след това да влезете в своя акаунт. Всеки има право на един клиентски акаунт. Можете спокойно да изпращате поръчки на Hygge Essence на приятелите си, но ще трябва да попълните отделна поръчка за всеки различен адрес.

В много редки случаи, ако нашия сайт ни предаде или направим грешка, опитът ви да направите поръчка може да бъде неуспешен. Въпреки че не можем да носим отговорност за това, ще направим всичко възможно да разрешим случая и да върнем усмивката на лицето ви.

След като направите поръчката си, ще получите имейл в рамките на 24 часа и след това друг в рамките на 24 часа след изпращането на вашата поръчка.

Подаването на поръчка е правно обвързващо, но не засяга правата ви на законни потребители. За повече подробности можете да прочетете нашата Политика за връщане.

 

Ако смятаме, че клиент е нарушил настоящите “Правила и условия”, си запазваме правото да анулираме поръчката си. Това включва неплащане на поръчани продукти или злоупотреба с нашия уебсайт. Ние също си запазваме правото да блокираме достъп до нашия сайт до определени имейл адреси и телефонни номера с цел извършване на поръчки.

 

НАЛИЧНОСТ

Всички наши продукти са направени от натурални етерични масла, така че в някои много редки случаи може да не успеем да доставим това, което сте поръчали. Но не се притеснявайте, ние ще ви предложим алтернатива или ще ви върнем парите, каквото предпочитате.

 

ЦЕНИ

Посочените цени в нашия сайт включват ДДС и са в лева за доставки на територията на България и в евро за доставки в Европа.

 

ПЛАЩАНЕ

Приемаме плащане с банкови карти чрез системите на ePay, PayPal или банков превод, както и с наложен платеж.

 

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Всички текстове, графики, търговски марки, лога, имена на продукти, звуци, музика, видео интерфейси, визуални интерфейси, фотографии, произведения на изкуството и изходен код, включително, но не само, функционирането, типа и възприемането на това съдържание на сайта, са собственост на Хюге България ООД и са защитени от търговски, авторски, патентни и търговски закони, както и от различни други права на интелектуална собственост и закони за конкуренцията.

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

 

Можете да ни се обадите на +359 88 577 6499 или да ни изпратите имейл на contact@hyggebg.com