Условия за доставката

ВРЕМЕ

Ако направите поръчка от понеделник до петък преди 14:00 часа, тя ще бъде обработена в същия ден и изпратена чрез Еконт или Спиди (DPD или BGPost за Европа) до посочения от вас адрес за доставка, където трябва да я получите до края на следващия работен ден според техните условия. Въпреки това, тъй като всеки продукт е внимателно подбран и опакован на ръка, тези прогнозни стойности могат да варират, особено по време на натоварени периоди. Така че ако не получите пратката си в рамките на България до края на втория работен ден след деня, в който правите поръчката, моля, свържете се ни на contact@hyggebg.com, за да можем да проверим какво се случва и да се уверим, че получавате продуктите си възможно най -скоро.

 

ТАКСА

В България с Еконт: Нашата такса за доставка в България до вашия адрес е 6.50 лв., До офис на Еконт е 5.50 лв., Или до машина на Еконт е 4.50 лв. За поръчки до 60 лв. И безплатни за поръчки над 60 лв.

 

В България със Спиди: Нашата такса за доставка в България до вашия адрес е 6 лв., До офис на Спиди е 5 лв., За поръчки до 60 лв. И безплатно за поръчки над 60 лв. Ако желаете, можете да получите пратката си в офис на Спиди, като я посочите в адреса за доставка. Таксата е същата.

 

В Европа: Нашата такса за доставка до вашия адрес или офис или машина на DPD / BGPost в Европа е 10 евро за поръчки до 60 евро и безплатна за поръчки над 60 евро.

 

ОПАКОВКА

Не е пластмаса! Вашите продукти на Hygge Essence са опаковани в кутии от рециклиран картон и обезопасени с опаковъчен материал на базата на картофено нишесте, който бързо се разгражда във вода и почва. Всички продукти се доставят в минимални опаковки, изработени от 100% рециклирана пластмаса. За по-добро потребителско изживяване бутилката може да се постави в торби от текстил, тюл или друг екологичен материал.