За нас

В продължение на много години натрупахме опит в широк спектър от области, включително дизайн, технологии, маркетинг, управление, финанси и право. Научихме се да ценим професионализма в живота си, но не спирахме да се забавляваме.

Страстта ми мотивира да търсим любов и истина. Отношението ми към околния свят започна да се променя, както и начинът ми на мислене и дори начинът ми на хранене.

Страстта ми към етерични масла беше водещо начало на нашите продукти. Забърквах различни аромати и раздавах на семейството и приятелите да ги изпробват, година преди да узрее решението за създаването на първия ни продукт.

Идеята ми се роди от непрекъснатото пътуване и нуждата за използване на продукт от етерични масла, който да ни помага във всекидневната ни хигиена. Всяка тоалетна вкъщи или на път се нуждае от дезинфекция и приятна миризма, особено когато пътуваме с деца.

Една сутрин осъзнах, че сме готови да създадем Hygge Essence, водени от желанието да създадем нещо ново и различно, натурално и красиво с отговорност към хората и природата. Ние правим нашите продукти по същия начин, по който ги бихме направили себе си и близките си.

 

Нашите продукти

Вярваме, че трябва да разработваме само напълно натурални продукти. Избираме да живеем в истината и любовта и да споделим това със света, за да осигурим положително емоции за всички.

Успяхме да създадем натурален продукт, с грижа и внимание към всеки един детайл. Проверяваме отново натуралния произход на всяка съставка; всички наши сурови и етерични масла са сертифицирани и са произведени от международно одобрени компании.

Само дни след стартирането успяхме да зарадваме много от нашите клиенти и осъзнахме, че всеки от тях се е превърнал в наш специален приятел.

Е, внимавайте какво си пожелавате, защото понякога желанието стават вашата реалност! Пътят напред е вълнуващ, но носи и отговорности.

Никога не преставаме да правим най-доброто, на което сме способни! Стремим се към непрекъснато усъвършенстване, търсейки това, което е в хармония с природата, хората и планетата.

 

С любов,

Hygge Essence